Lejrskole: Landlige omgivelser tæt på centrum

Hvis i skal på lejrskole på Fyn, er Danhostel Odense Kragsbjerggaard et optimalt valg.

  • Vi råder blandt andet over 6-8 sengs værelser og en spisesal med plads til ca. 80 personer.
  • Vandrerhjemmet ligger tæt på banegården, motorvejsnettet og hovedvejene til de andre fynske byer og seværdigheder.
  • I centrum af Odense, blot to kilometer væk, er der både museer, seværdigheder, shopping muligheder og masser af kulturtilbud og aktivitetsmuligheder for skoleklasser.
  • På vandrerhjemmet er der både store og små lokaler til indendørsaktiviteter, og lige udenfor døren er der en stor lukket gårdsplads med park og en lille skov, hvor man kan lege, spille og lave andre fællesaktiviteter.
  • Under selve vandrerhjemmet ligger Odense Bunkermuseum (www.odensebunkermuseum.dk) som især henvender sig til de klasser, der har haft Den Kolde Krig på skemaet.

 

Priser på ophold

Fra kr. 360,- pr. døgn inklusiv overnatning, 3 måltider indeholdende morgenmad, smør-selv madpakke og aftensmad.

 

OBS:

  • Egen vanddunk medbringes.
  • Vi gør opmærksom på, at der afregnes kr. 35,- pr. elev for slutrengøring.
  • Sengelinned skal medbringes eller kan lejes på vandrerhjemmet. Sovepose er ikke tilladt.
  • For generel information henvises til Praktisk info.

 

Danmarks Jernbanemuseum

De store tog fascinerer både børn og voksne, og I må gerne gå på opdagelse i de flotte vogne og lokomotiver. I kan f.eks. stå i førerhuset på den store E-maskine fra 1950 eller sidde på træsæderne i den to-etagers Klampenborgvogn, som i begyndelsen af 1900-tallet kørte københavnere til Dyrehaven. Kig også ind i de royale vogne og oplev sneploven, 70’er-kupéen og den orange traktor fra ”Olsen-banden på sporet”. Danmarks Jernbanemuseum ligger praktisk, hvis I kommer med bus eller tog til Odense - vi er nemlig nabo til Odense Banegård.

Museet har åbent alle dage i ugen kl. 10-16, men vi kan åbne fra kl. 8.15, hvis det aftales på forhånd. Vi tilbyder mange forskellige læringsforløb, som er rettet mod fagene dansk, historie og samfundsfag. Der er forløb til 3.-9. klasse. Et forløb koster 550 kr. og inkluderer entré for lærere og elever. I er også velkomne på til at gå rundt på egen hånd. Elever under 18 år har gratis adgang i udvalgte perioder.

Læs mere på: www.jernbanemuseet.dk/undervisning/grundskole

Kontakt os for et tilbud