Kragsbjerggaard

Kragsbjergaard er et vandrerhjem og hotel, der er placeret i hjertet af Odense. Fra gården er der gåafstand til centrum og havn, hvor der altid er masser af liv.

Book ophold

Hotelværelser på Kragsbjerggaard

Kragsbjerggaard råder over 8 hotelværelser i det flotte, nyrenoverede hovedhus.

På vores hotel i det gamle hovedhus tilbyder vi 8 helt nye værelser med eget bad og toilet. De er totalt moderniserede og tilbyder en dejlig og privat nattesøvn lige i skovkanten.

Naboer til vandrerhjemmet

Som hotelgæst overnatter du i hovedhuset, der ligger adskilt fra vores tre-længede vandrerhjemsbygning, hvor vi har reception, spisesal m.m.

Vi har regelmæssigt større grupper, herunder lejrskoler, på besøg på vores vandrerhjem. Det giver noget liv her på stedet, men kan også til tider optage en del plads i gården, ligesom der kan være støj på vores fællesområder i dagtimerne. Vi gør vores bedste for at informere alle gæster, især de større grupper, om vores ordensreglement og med en klar opfordring til at respektere andre gæster på hotel og vandrerhjem.

På vandrerhjemmet har vi en række faciliteter, som vores hotelgæster frit kan benytte. Gæstekøkken og møntvaskeri forefindes i vandrerhjemsbygningens kælder, og på 1. sal er der adgang til fælles tv-stue. Derudover har vi naturligvis fri Wi-Fi på både hotel og vandrerhjem.

Kontakt os